2023-05-21 1246 浏览
今次去咗一间隐世嘅小店,佢嘅寿司价格都比较亲民,如果想对自己好啲,又咁多budget 都不妨可以嚟试吓呢间小店👍🏻✨三文鱼脆脆卷-呢个系我最钟意嘅寿司,佢系三文鱼腩同一啲炸面整嘅卷物,佢嘅三文鱼非常肥美,而且用火枪炙过,所以整体食落有三文鱼嘅甘香,仲有一啲天妇罗卜卜脆嘅口感,层次非常丰富。✨白玉豚-唔系太多地方都有呢只鱼买,佢系一只比较淡口嘅鱼嚟,不过都有油脂嘅甘香,唔钟意太重口味嘅朋友可以试吓。✨带子-佢嘅带子好大粒,食落非常之鲜甜,加上价钱都好亲民,绝对系必食之选。✨甜虾-甜虾大只得嚟,仲要非常弹牙鲜甜,所以最后每人都嗌咗多咗round嚟食!✨玥屋蛋-其实即系玉子烧寿司,佢系属于甜口嘅玉子烧,有好香嘅蛋味,最重要系佢嘅卖相好靓,仲有玥屋嘅标志,拎嚟打卡就一流啦!最紧要系师傅整完寿司会直接放喺你枱面个玻璃架上面,完全系平民版嘅Omakase!提提大家,佢系位于奥运站同大角咀之间,基本上喺奥运站行5分钟就可以到么不过依间舖头嘅位置唔大,得八个座位,所以大家如果想去嘅就记得要打电话去book位啦🤣❤️📍玥屋(大角咀)大角咀海景街44号地舖💵$250

📍玥屋(大角咀)
大角咀海景街44号地舖

💵$250