餐厅: 小曼谷海鮮燒烤屋
资讯:

2014-06-12 834 浏览
我一向都唔钟意食辣既..  系我既味觉中觉得辣就系苦既XD但基于我既M CLUB 讲左几年话食泰国都唔应约今次就应一次勒!!   点知原来好多野都唔辣架㖞~~~一来就梗系唔少得个椰青勒~~ 正!! 好甜 我地每人都要左两个蚝饼~ 够脆!!生虾~ 我唔食  但朋友叫左两碟  话新鲜~虾饼~  好味!! 够热气  唔记得呢个咩芝士~~比虾饼好食!!但真系食一旧都好够做细食既人.. 千奇唔好两样都叫~  我叫左都好后悔食唔晒登登登登~~ 我都期待的蟹蟹~~但好可惜期望愈大失望愈大~ 我真系觉得麻麻..  啲汁好似无咩味咁..条鱼我食左一旧..  我觉得腥整体来讲都可以..  但服务真系一般 ..  三吹四请先有..  可能真系太多人挂=/\=
我一向都唔钟意食辣既..  系我既味觉中觉得辣就系苦既XD

但基于我既M CLUB 讲左几年话食泰国都唔应约
今次就应一次勒!!
  点知原来好多野都唔辣架㖞~~~
蚝饼~ 够脆!!
生虾~ 我唔食  但朋友叫左两碟  话新鲜~
虾饼~  好味!! 够热气
唔记得呢个咩芝士~~比虾饼好食!!
但真系食一旧都好够做
细食既人.. 千奇唔好两样都叫~  我叫左都好后悔
食唔晒
登登登登~~ 我都期待的蟹蟹~~
条鱼我食左一旧..  我觉得腥

可能真系太多人挂=/\=
2014-05-03
等候时间
30 分钟 (堂食)