位于朗豪坊13楼顶层sᴋʏʙᴀʀ好适合同朋友饮嘢,餐厅位于商场入面环境舒适,又唔会担心有好多烟味,而除咗饮嘢之外我都几钟意去𠮶度食晚餐,晚餐都有唔少选择,但我就最钟意食𠮶度嘅牛油果烟三文鱼鸡肉沙律🥗沙律份量都唔少㗎,食完都够饱,啱晒想减肥或者想食得健康啲嘅朋友,去酒吧食饭都可以食得健康㗎😚除此之外,仲可以试吓ᴄᴀᴇsᴀʀ sᴀʟᴀᴅ,都系唔错嘅选择,不过我唔系特别钟意食沙律酱,所以呢个就冇咁适合我,但其实味道系唔错,又有三文鱼做配料,就算男士食都好够饱。▪️ᴀᴠᴏᴄᴀᴅᴏ • sᴍᴏᴋᴇᴅ sᴀʟᴍᴏɴ • ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ᴄᴏʙʙ sᴀʟᴀᴅ $𝟷𝟾𝟾▪️ᴄᴀᴇsᴀʀ sᴀʟᴀᴅ $𝟷𝟽𝟾

▪️ᴄᴀᴇsᴀʀ sᴀʟᴀᴅ $𝟷𝟽𝟾