周末系小巷经过无数小排档,系一众工人姐姐既喧闹声中揾到,门面已见用咗踏实既木系装修,入面墙身系白免有壁画🐸全店使用电话落单几方便📱见到仲有外国人熟客帮衬,佢有套餐设计可以叫饺子配主食加小食,如果唔够喉再加其他小食都唔算好贵,消费就大约5x蚊起👑🧀Double松露流芝饺 见到有款期间限定产品,问一问先知剩返2️⃣份,即刻手刀下单再睇其他野,职员会拎一大块芝士放系小镬上,再用蜡烛加热软化,望住芝士慢慢融咗再散发松露香气好疗愈,芝士好似瀑布咁流落饺子😍估唔到小店都有呢种台边服务叫得double就系唔简单,饺子都系松露口味,入口带住独特既菇菌香气,芝士劲大量好咸香惹味😍🐔韭黄墨鱼醉鸡饺 呢款饺子我都系第一次见,材料几丰富,食落醉鸡感觉最明显,有淡淡既酒味🍾汤底无味精几好送饺子,如果多d墨鱼弹牙口感就仲正❄️冰花抄手三一既饺子好多地方都有卖,但餐厅仲有独特卖点就系冰花煎饺技术😍平时系食日式煎饺先有,中式就偏煎炸,咁样中日结合有升华,可以拣蒜芯或姜葱配料,好似食紧蒜泥白肉咁浓😄🦐豆浆虾皮汤乌冬除咗饺子,仲可以拣粉面做主食,豆浆虾皮汤有层次几惊喜😚入口首先系浓虾味,细味下就有黄豆香气,仲有唔少细碎腐皮增加

🧀Double松露流芝饺

🐔韭黄墨鱼醉鸡饺

❄️冰花抄手

🦐豆浆虾皮汤乌冬
除咗饺子,仲可以拣粉面做主食,豆浆虾皮汤有层次几惊喜😚入口首先系浓虾味,细味下就有黄豆香气,仲有唔少细碎腐皮增加口感,乌冬尚算烟韧弹牙

🔥平壤捞米线
估唔到食饺子都可以食到去北韩🙊唔通金仔平时将佢既食谱都周围派?呢款平壤捞米线就有大量蒜芯同葱,爱好大蒜既应该会见到就劲开心,如果系带另一半黎可能就要小心啦🤭

关东煮
上台一睇就觉非常足料👍有竹轮、豆腐鱼丸、冬菇、温泉蛋、大根同鱼片头,每样材料都好入味,口感唔会太软烂,最钟情食大根,入口无渣够清甜✌️

炸小甜薯
呢度几多元化,连日式紫薯串都有😝味道够甜唔会烧到好干

炸鸡软骨串
虽然系来货鸡串,但佢下面都有调返个和风酱汁😳算有诚意咬落几有嚼劲

🌟饺子鸡翼
小食之中必食之选,鸡翼入面酿咗猪肉馅,外表金黄极饱满😋皮薄有点香脆,极度过瘾性价比高
2023-02-04
等候时间
10 分钟 (堂食)