2006-03-25 83 浏览
昨晚同D同事去左海逸轩开生日派对(27人)。好老实,食物味道就系一般酒店水准,味道清淡较合女仕,菜式较酒楼特别一点点。第1道菜乳猪拼盆,由于系分的原因,一开始被扣20分(唔热),D海蜇好唔掂,有D\"鞋口\"同\"雪味\"好重。第2、3道菜普通。跟住有d特别勒,系用一个贝壳装住d炒蛋白...面头有粒带子,上面仲有d蟹子,买相几得!讲讲下到个翅lu,都不错,蟹黄味好浓、几滑。其他的都ok啦...d鸡几滑、个饭系绿色的,我估系绿茶,炒面都ok,唔会好\"林\",甜品系杨枝金露同寿包(寿包麻麻)。我最欣赏呢道厅房够大,面够大(14个人连同有大男人,坐落都有松动),2张饭旁有2张麻雀,我仲可以玩游戏,一d都唔逼。招呼方面都几好,约有8-10人喇(要分嘛)!总结:除左分令d菜快冻左,其他的都不错呢!

总结:除左分令d菜快冻左,其他的都不错呢!