2020-11-10 398 浏览
朋友生日话想食中菜, 另一个朋友就介绍食D间御膳,讲到好好味咁, 一于就去试下佢招牌御膳炒饭炒到粒粒分明, 味道好好, 普通既炒饭都可以咁好味蟹油银芽炒面D个朋友话必叫, 话食过D度既炒面就唔想食第二度, 我觉得系夸张左既, 但D度既炒面的确系正, 好有镬气, 蟹油吊起个鲜味士多啤梨骨酸酸甜甜咁, 好开胃, 而且都有几多旧, 几抵食花雕蛋白蒸龙趸球D个系创意菜式, 创新得黎又好味, 而且龙趸球口感好好, 而且又够鱼味, 用料上乘金华玉树鸡D个朋友话系怀旧菜黎, 但我未食过, 可能我唔系佢年代啦, 但总结都好好味, 火腿味渗入鸡度, 食出鸡既另一层次金汤海皇翅生日又可以点冇翅既, D个完全满足朋友既要求, 用料足, 味道佳鲍汁扒花胶扒花胶够晒高贵, 岩晒生日饭, 而且骨胶原够, 食完一定更靓麻辣卤水拼盆,金钱肚,猪大肠,手撕鸡咩都有, 实有款岩口味, 我地个个都好钟意食总结样样都好好味, 朋友好开心

招牌御膳炒饭
炒到粒粒分明, 味道好好, 普通既炒饭都可以咁好味

蟹油银芽炒面

士多啤梨骨
酸酸甜甜咁, 好开胃, 而且都有几多旧, 几抵食

花雕蛋白蒸龙趸球

金华玉树鸡

金汤海皇翅

鲍汁扒花胶

麻辣卤水拼盆,金钱肚,猪大肠,手撕鸡
咩都有, 实有款岩口味, 我地个个都好钟意食

总结样样都好好味, 朋友好开心
2020-11-06
用餐时段