2022-11-08 31 浏览
餐厅用浅蓝同白色为主,一入门口就见到餐厅特色嘅打卡位-韩式澡堂,天花挂住云朵灯,另一边墙仲有花洒位~当日遇正有粉丝帮偶像搞应援生日,所以餐厅会有特别布置,甚至甜品都有啲特别😆甜辣炸鸡(半份)$88雪花芝士炸鸡(半份)$88我地叫咗半份甜辣炸鸡同半份雪花芝士炸鸡,炸鸡做到皮脆肉嫩,甜辣酱微辣甜甜地,好开胃。雪花芝士炸鸡既芝士味好浓郁,劲好食!🤩 如果觉得腻,可以食附送既粒粒柚子萝卜,酸甜开胃~提拉米苏croffle $58好难抵抗croffle既甜品,仲要系提拉米苏味!牛角包非常松软香,好香牛油味!加埋面层软滑既Tiramisu cream同浸过咖啡酒既手指饼一齐食,口感好丰富!钟意食Tiramisu一定唔可以错过~推介食物:雪花芝士炸鸡、甜辣炸鸡、提拉米苏croffle食物质素:🧸🧸🧸🧸🧸环境:🧸🧸🧸🧸🧸性价比:🧸🧸🧸🧸🧸泊车:门口表位

甜辣炸鸡(半份)$88
雪花芝士炸鸡(半份)$88

我地叫咗半份甜辣炸鸡同半份雪花芝士炸鸡炸鸡做到皮脆肉嫩,甜辣酱微辣甜甜地,好开胃。雪花芝士炸鸡既芝士味好浓郁,劲好食!🤩 如果觉得腻,可以食附送既粒粒柚子萝卜,酸甜开胃~

提拉米苏croffle $58

推介食物:雪花芝士炸鸡、甜辣炸鸡、提拉米苏croffle
食物质素:🧸🧸🧸🧸🧸
环境:🧸🧸🧸🧸🧸
性价比:🧸🧸🧸🧸🧸

泊车:门口表位
甜辣炸鸡(半份)
雪花芝士炸鸡(半份)
提拉米苏croffle
2022-10-24
甜辣炸鸡(半份)
雪花芝士炸鸡(半份)
提拉米苏croffle
  • 甜辣炸鸡