2022-08-12 207 浏览
홍콩 마라치킨 인기 맛집❤️中文在下面👇🏻사촌동생이랑 마라 치킨먹으로 간당❤️ 홍콩 사람을 진짜 샤부샤부를 너무 좋아한다😂😂😂시내에서 샤부샤부 의 전문점을 엄청 많다!!!이번에는 마라 치킨에 인기 맛집 갔다 왔어ㅎ 사실을 마시는 별로다ㅋ ㅋ ㅋ마라 치킨에 맛집을 많이 있어서 여기는 생각보다 그렇게 맛있지 안 났다ㅜㅜ 다음에 다른 맛집을 추천 해줄 께요ㅜ见咗好多次我个妹,今日终于到表妹啦!🤣🤣为咗就佢,今次去咗长沙湾食嘢,以前都有食过咪走鸡,不过喺铜锣湾,我谂都几年前啦😂😂😂餐厅位于市区真系好方便,而且餐厅装修都几有谂头👍🏻环境 - 好阔落,灯光光猛,比起一般鸡煲店舒适❤️火焰麻辣鸡煲 钟意食麻辣既人一定要试,用咗三十几种香料、辣椒干、洋葱、中芹和芫茜作配料,香辣味十足🤩鸡件大旧多肉,肉质嫩滑,麻辣酱汁好够味,鸡煲味道好丰富👍🏻配料好建议系鸡煲加薯仔,用麻辣汁煮到霖晒,好好食😍其实香港人真系一年四季都打边炉,两个人任食以外嘅好选择❤️
홍콩 마라치킨 인기 맛집❤️中文在下面👇🏻

环境 - 好阔落,灯光光猛,比起一般鸡煲店舒适❤️

火焰麻辣鸡煲
鸡件大旧多肉,肉质嫩滑,麻辣酱汁好够味,鸡煲味道好丰富👍🏻

配料
好建议系鸡煲加薯仔,用麻辣汁煮到霖晒,好好食😍

其实香港人真系一年四季都打边炉,两个人任食以外嘅好选择❤️