2011-05-17
我有BUFFET CLUB Q PON, 買一送一, 所以黎左價$ 係$319, 2個人, 再加返1 , $ 31.9 X2 = $63.8共 $ 382.8 , 2個人, 好抵 !!!但冇Q PON 的話, 都幾貴, 有Q PON , 先好黎! 一人一燼 首先, 1人1爐我開頭係當SELLING PT, 但到真係食先知唔OK, 因為唔夠火力, 成日要蓋蓋, 成日要等 好多醬 多醬任用!! 多款海鮮 我認為呢度咁正o既就係海鮮, 有巨帶子, 肉蟹, 基圍蝦, 龍躉片, 鱔片, 花甲, 蠔, 雪花蚌, 桂花蚌, 象拔蚌, 花枝片,...我淨係食海鮮真係滿足死. 肉蟹真係有驚喜, 我第一次拎佢返黎, 已經砍開晒一件件, 點知我一放湯, 隻蟹即刻腳動, 真係好新鮮, 雖然唔大隻, 但好甜!!! 帶子大大隻, 有鮮味, 冇雪味, 一食就知係好野, 我食左8隻!!!另外仲有龍躉片, 好滑好香, 你叫幾多片佢都照俾, 一D都唔會怕你食窮佢, 呢一份豪氣, 正!!! 基圍蝦好甜好新鮮, 因為一D都唔梅, 証明好野!!! 超多野食 而最令我驚喜係有豬心片, 豬腰, 鮮雞腸(即係有肥糕O個隻),
共 $ 382.8 , 2個人, 好抵 !!!
多醬任用!!
花枝片,...
我淨係食海鮮真係滿足死.
基圍蝦好甜好新鮮, 因為一D都唔梅, 証明好野!!!
而最令我驚喜係有豬心片, 豬腰, 鮮雞腸(即係有肥糕O個隻), 雞雜等呢D下價野, 但同時係世間美味O既野!!!!
肥牛也真係要讚一讚, 估唔到用左咁多成本O係海鮮, 肥牛都一D唔馬虎, 食得出係好野, 唔"鞋", 肥瘦平均!!!
熟食及冷盤實屬於超一般貨色, 我見意唔好浪費你個胃, 食多隻蟹好過!!!!
不過這裡指示不清楚, 有點難搵 !!