2014-05-21 2728 浏览
本来系谂住去铜锣湾二期食饭,但因为无位泊车,所以兜去时代广场泊,见到写住消费满200就有3个钟FREE PARKING,所以就改系时代食,甘就上OPENRICE睇下呢到有咩好食,见到利小馆有好多好评就入左去可能我地去到都9点几,所以唔算多人,ORDER左小笼包,虾肉鹅肝炒饭,龙虾浓汤乌冬+云吞,四喜烤夫,醉鸡,同埋三层肉ORDER完唔够5分钟就有野食, 小笼包好多汤汁好好味,三层肉就一般般,可能太夜去挂,四喜烤夫平时多数都系冻食,但呢间系热食,感觉怪怪,但都系好味既,醉鸡唔够味,可以再好d,炒饭好好味,好干身好香,龙虾浓汤乌冬+云吞个汤饮到一滴都无得剩,好好饮呢餐饭超满意,会再黎食,服务唔错,价钱唔贵,味道好
2014-05-19
  • 小笼包