2022-05-30 943 浏览
新蒲岗钓虾场🦐------------------------------除咗分享边度有好野食之外😋仲会分享边度有好野玩😜💛新蒲岗钓虾场~~虾立方‼️适合一家大细同情侣嘅活动😬有职员会教你点玩,钓虾途中有问题,职员都会主动过嚟帮手🥸今次钓咗1个钟,两个人夹埋钓到8只🦐,平均一个人都有4只ga👏🏻👏🏻对于新手嚟讲,已经好叻叻😳👍🏻钓完之后‼️记得唔好咁心急走呀🏃🏻场地提供即烧服务🔥我地就拣咗盐烧🤤等咗大概10分钟,热辣辣嘅🦐就到咗🤩只只好大只同新鲜,重要嘅系有膏😋😚佢地仲送多咗9只虾俾我地☺️‼️‼️去之前记得book位‼️‼️️‼️‼️去之前记得book位‼️‼️️‼️‼️去之前记得book位‼️‼️------------------------------🤤好味度:7/10🧚🏻回头率:8/10
新蒲岗钓虾场🦐
除咗分享边度有好野食之外😋仲会分享边度有好野玩😜