2014-10-16
其實就好耐無寫食評,但為左呢間叻哥,真係要俾個「叻」你話說,我叫左一個金牌蒜香雞 送 圓肉蜂蜜綠茶,落單姨姨就話無圓肉蜂蜜綠茶,轉左做涼粉冰(但無貼有任何告示)!咁我而家有左bb 5個月,就真係唔可以飲涼粉!咁落單姨姨就叫左經理姨姨黎解話,佢話:一係你轉其他野飲囉!半價!而家係你提供唔到圓肉蜂蜜綠茶,唔係我想轉其他野飲喎!不如你問清楚先黎講吖!經理姨姨立即話:我係呢度最話得事既!唉。。。算喇算喇!而家唔洗你俾半價,咁你想飲乜呀?凍飲加2蚊!我:下。。。你個圓肉蜂蜜凍綠茶,本身已經係凍!點解我仲要加2蚊??咁你迫我轉涼粉冰,又點解唔洗加2蚊既???經理姨姨:咁你想點呀?已經唔收你半價啦!(走左去)(叫返個經理過黎)我:我想飲圓肉蜜蜂凍綠茶,所以我叫金牌蒜香雞呢個餐!咁我已經讓步,要凍檸水(已經唔係叫特飲啦)經理姨姨無答就走左,再叫佢返黎,佢就答:得喇得喇!2蚊都唔收你喇!總結:點解佢提供唔到餐牌上既野,仲要搞到我好似乞佢杯凍檸水咁呢???我想講,根據商品說明條例,你係衰左架!唔好再咁理直氣壯同客人講轉其他野飲要半價喇,唔該
經理姨姨:咁你想點呀?已經唔收你半價啦!(走左去)
總結: