2023-09-21 292 浏览
平日夜晚,时代广场静英英,唔怪得要推广夜经济。食嘢又几好,好chill,间舖几大,楼底有上下高,感觉一啲都唔局促,坐下hea下好舒服,连锁店好就好在唔限时。 食个任性嘅晚餐,甜品拼盘有朱古力雪糕,朱古力蛋糕同tiramisu, 底𠮶啲系士多啤梨酱同开心果碎,朱古力𠮶两样超好食!tiramisu好creamy, 但咖啡味唔够浓,成个感觉偏淡。中间𠮶件散咗一角都唔砌返,都几求其。甜品配鲜奶咖啡无顶弹!一啖甜一啖苦,冲击味蕾同个脑,今日第x杯咖啡,所以叫咗decaf 服务好好,我入座前问门口接待嘅经理系咪有意粉半价呢个优惠,佢答系之后,仲主动提我要叫一样嘢先可以享用呢个优惠,其实我无留意,佢估到会有啲咁嘅客,几醒。食食下我张纸巾飞咗落地下,隔一阵,有个职员主动拎过一张畀我!好贴心!