2020-01-12 723 浏览
肉松芝士蛋饼4⭐️台湾蛋饼无得输🤤特别系热辣辣岩岩整好既时候食,虽然台湾人通常早餐既时候食,但系下午茶我都觉得好适合,好味❤️-夜市香酥鸡汤面3⭐️鸡扒炸得好透彻,唔会太油,不过美中不足就系佢地辣粉比较少,所以无咩味🤭汤面就正正常常-蓝带芝士猪扒便当2⭐️依个本身我好期待,因为以前食过既蓝带面超正流心芝士咁,不过小时光既蓝带,唔知系咪比较少人叫,好似系翻炸同埋好硬,不推荐-美绿恐龙 5⭐️好好味🤤超级浓,岩哂重口味人士即系我,仲好可爱咁用个flask装住 做lab咁好怀旧🤭-结语 其实小时光既环境好好,系工厦唔会太嘈,佢地场地又大,坐得都舒服,而且餐厅主题布置都令人眼前一亮,不过如果主食既质素可以再进步d就好啦,如果下次有机会encore我会去食下午茶🤭-💬小时光#观塘 兴业街18号美兴工业大厦A座1楼C室
肉松芝士蛋饼4⭐️
肉松蛋饼