2018-11-19 711 浏览
唔知由几时开始每逢星期六都要去一去呢个老地方其实大排档都已经买少见少㗎啦 ,系因为大坑比我嘅感觉太正 而大排档又别有一翻风味 ,价钱又相宜又有人情味 ,所以特别钟意去。虽然无可避免一定要排队 ,不过都无阻我哋去嘅意欲 ,每逢星期六上昼去完之后先开始一日嘅活动。的而且确佢嘅奶茶真系同出边饮嘅好唔同 茶香奶滑 茶水部姐姐应记一功。另外猪扒同卤水鸡翼都系镇店之宝 不过我自己呢就反而欣赏鸡翼多少少 可能因为次次食猪扒面嘅黑椒汁浸左落汤度就冇晒 ,所以如果钟意食猪扒嘅可以选择食猪扒烘 ,咁啲黑椒汁就可以保留响个包入面啦而出面茶记食开嘅火腿 、餐肉 、红肠 、肠仔、炒蛋等等当然唔少得啦!我最钟意嘅呢就系食佢嘅奶油多喇 真系百吃不厌 唔知点解屋企系整唔到架呢 除咗奶油重可以叫奶Jam 、Jam 酱、等等 ⋯总有一款啱你口味 普通面包之外仲可以选择麦包 简简单单一碗面一件多士两人share就饱晒啦埋单都系几十蚊另外要赞一赞佢个面又唔会过淋 其实要多得老细同所有员工你地日日做到冇停手 ,所以有阵时大家燥底左都在所难免嘅🤪佢哋其实全部嘅记性都非常好。而家秋高气爽佢哋就舒服d ,但系大热天时嘅日子佢地仍然
唔知由几时开始每逢星期六都要去一去呢个老地方

其实大排档都已经买少见少㗎啦 ,系因为大坑比我嘅感觉太正
我最钟意嘅呢就系食佢嘅奶油多喇
真系百吃不厌 唔知点解屋企系整唔到架呢

普通面包之外仲可以选择麦包
简简单单一碗面一件多士两人share就饱晒啦埋单都系几十蚊

另外要赞一赞佢个面又唔会过淋

佢哋其实全部嘅记性都非常好。而家秋高气爽佢哋就舒服d ,但系大热天时嘅日子佢地仍然为我哋服务架,又冇冷气。所以黎得既大家都互相体谅下啦👏🏻👏🏻😉
奶占多
奶油多