2020-03-07
今晚 約左好朋友聚餐,今次黎晚市捧場,我地叫左二人餐再加兩個小食,一個長通粉巴西雞扒同明太子意粉,再加一份蒜蓉雞翼同一口芝士。野食好好食 全部即叫即整,雞扒冇雪水味 ,明太子意粉 朋友大讚好食 份量岩岩好。雞翼一樣冇雪水味 好好食 聽事頭婆講佢地有啤晒水先(抵讚🌝👍👍👍)一口芝士 做到岩岩好 一口一件 女仔食都冇問題。而二人套餐重有個小食揀 朋友揀左黑松露炒蛋多士 (呢個係呢到招牌之一)炒蛋口感好好 好滑 多士唔會太濃 👍👍👍,而甜品今晚係曲奇芒果雪糕 🍦 又係份量適中 唔會太甜 加埋我同老友一人一杯 瑞士朱古力同焦糖朱古力又係好好飲 為我地今晚呢餐劃上完美句號😀😀😀👍(老闆娘重請我地食水果 請左我地食青提子 多謝老闆娘) 唔錯唔錯 又有寧靜舒服既環境 同朋友傾計 一齊打下機 又可以一齊食埋飯 (野食又好好食) 正 誠意推介俾大家😀😀😀
明太子意粉
巴西雞扒配長通粉