2025-05-16
📍 T.Co (深水埗)深水埗欽州街37號西九龍中心6樓美食廣場6FC42-44號舖最近深水埗西九中心新開的菲律賓過江龍T.co,真係值得一試!👉 嫩滑惹味雞肉烤卷💰31.5😋😋😋😋.9/5首先試咗佢地的嫩滑惹味雞肉烤卷,口感非常好!雞肉嫩滑,搭配新鮮嘅蔬菜、蕃茄、青瓜同洋蔥,真係色香味俱全。醬汁方面,濃香蒜蓉醬加上惹味香辣醬,味道層次分明,仲可以選擇芝士醬,簡直係一絕!每一口都令人唔停口。👉 大牛肉飯💰38.5😋😋😋😋.9/5再試咗佢嘅牛肉飯,牛肉打成肉碎,口感非常細膩,配搭嘅新鮮蔬菜同樣吸引,蕃茄、青瓜同洋蔥令整碗飯更加清新。醬汁依然係濃香蒜蓉醬、惹味香辣醬同芝士醬,味道相當出色!👉 Shake Shake 薯條💰25😋😋😋😋.7/5唔可以唔提佢哋的Shake Shake薯條,搭配Flavourman™️調味粉,經典燒烤味道,粗薯條外脆內嫩,真係好好味!👉 即磨咖啡💰30😋😋😋😋.9/5即磨咖啡仲做緊買一送一優惠,有Americano 同latte揀!回頭: yess,T.co真係一個好地方,無論係食物質素定係優惠都令我覺得好開心!如果你喺深水埗,記得去試下!
👉 嫩滑惹味雞肉烤卷
💰31.5