2024-01-14 574 浏览
大师傅都听过几次,亲身嚟食就真系第一次 嗌咗炸两同埋牛肉肠粉 牛肉系碎牛肉,类似牛肉球𠮶啲,肠粉虽然有但系好好味,经过厕所见到阿姐拉紧肠粉好有地道嘅感觉🥳同埋想提一提呢度服务都唔错,虽然唔系话侍应好温柔,但系好有人情味亦都好好安排!有一个客人啱啱入座坐咗一张圆枱,我哋两个人本身谂住求其坐一张搭枱,点知阿姐安排咗我哋调枱超好型有心净系呢一点已经攞满分窝心嘅阿姐虽然发记粥品好味啲,不过𠮶间出晒名好难咁样比嘅粥嘅卖相好好,一睇落去已经好眠嘅感觉,嗌咗猪膶粥加粉肠,我觉得加料嘅话会本身嘅料少咗,可能本身唔想平会有5猪润,而家就变咗$3猪润+3件肠粉!猪粉肠麻麻哋,但系系有新鲜嘅猪润嘅话就好新鲜好有你讲我阿妈整落嘅味道呢一个就好味过发记 可惜只有三件咁就北菇滑继续加咗猪红,不过北菇原来得一件,滑鸡就有大概好细嘅四件,不过全部都唔系鸡胸位,而且系连皮嘅,变相真系食落肚嘅肉就唔多,我自己钟意食肉多啲整体而言好满足,估唔到得到一个面壁嘅位置会坐得咁舒服有机会会再嚟食
大师傅都听过几次,亲身嚟食就真系第一次
净系呢一点已经攞满分
窝心嘅阿姐

虽然发记粥品好味啲,不过𠮶间出晒名好难咁样比嘅
有新鲜嘅
猪润嘅话就好新鲜好有
你讲我阿妈整落嘅味道
呢一个就好味过发记 可惜只有三件
咁就

整体而言好满足,估唔到得到一个面壁嘅位置会坐得咁舒服
有机会会再嚟食
用餐时段