2024-02-19 347 浏览
Pizza Maru (屯门市广场1期) (屯门)屯门屯顺街1号屯门市广场1期2楼2030-2033号舖1. 食过第二次了, 星期五系屯门嘅分店一样要排队,都好多人黎食,足见受欢迎🫡 所以等待需时!2. 而我encore 2 次都系佢地嘅炸鸡同pizza ,pizza 系厚批, 所以3个女仔食, 其实每人最尽食到2 块就好饱🤣 pizza 🍕 有丰富材料, 带住胶手套袋得好津津有味, 不过我记得order 个阵想要其中一款pizza 佢就话无哂货, 3. 叫炸鸡想食另一只款,佢又话无哂, 其实连锁店预计食材应该做法会好成熟吧~ 希望下次会食到本身想试嘅款啦😂😁 炸鸡系无骨嘅,炸粉唔算好厚, 份量都系6件左右, 3 女仔每人2 只都好够;4. 本来食炸鸡配啤酒🍻,点知佢又话无哂beer , 所以就叫左水果酒, 饮品佢系正常水平5. 至于服务方面, 佢主要嘅waitress 都系外籍人士,english 同佢order🤣😂😂😂😂不过佢地成日都想赶人走咁, 坐唔到好耐, 好似我地阻佢收工咁, 然后我准备起身想拎番我包湿纸巾,个waitress 好心急当垃圾咁执埋, 我同友人讲我包湿纸巾新开🫠
Pizza Maru (屯门市广场1期) (屯门)
屯门屯顺街1号屯门市广场1期2楼2030-2033号舖

5. 至于服务方面, 佢主要嘅waitress 都系外籍人士,english 同佢order🤣😂😂😂😂不过佢地成日都想赶人走咁, 坐唔到好耐, 好似我地阻佢收工咁, 然后我准备起身想拎番我包湿纸巾,个waitress 好心急当垃圾咁执埋, 我同友人讲我包湿纸巾新开🫠 个外籍waitress 仲笑笑口😶‍🌫️

我食过2 次都被赶客咁, 食物好食,但感觉唔太良好。 我谂过一排先会考虑帮唔帮衬😅

#屯门好西#屯门美食 中#屯门美食#hkig#hkfoodie#hkfoodblogger#tuenmunfood