2023-11-27 113 浏览
夜晚劲多人等位~就算book左时间,都不能准时入座!但都体谅亦都明白,因为真系好高质!!!成个要环境格局都好靓,好有气氛,地面𠮶层系等位,下面地牢先系餐厅,食紧嘅食客系唔会有任何压力,因为见唔到等位嘅客人系有几多🤣呢个设计都几好!食客可以慢慢食,慢慢享受😎啲菜式全部都超浓味!彷佛好似真系去咗泰国食泰国餐厅咁样,味道亦都超地道!!所有嘢食都系好大份👍🏻👍🏻👍🏻出餐时间都算快,而且卖相都十分之好!!-特别要点评嘅系冬阴功汤🥰🥰🥰啲料极之丰富!同埋真系好足料,啲汤好浓!好鲜味👍🏻👍🏻👍🏻-另外喺金边粉🤤送到黎嘅时候个样系超级靓!系有层蛋包住金边粉,要切开先见到入边,啲粉亦都好林好入味!再捞埋侧边嘅花生碎!超级劲好食!!完全唔觉得腻👍🏻🥰😎-最出色嘅系椰青沙冰😌佢系连埋果肉一齐打碎晒,劲浓郁嘅椰青味配上有咬口嘅椰青肉!超级有惊喜🥰🥰-猪颈肉烧得啱啱好🤤🤤入口劲有咬口,侧边烧到脆边,入口又唔会有成啖油嘅感觉,配埋佢特制嘅酸辣汁,完全系地道菜式之一!-咖喱软壳蟹包😋上到枱嘅时候劲巨型🤣完全系有食唔晒嘅感觉,我觉得咖喱可以再辣少少,咁就会更加惹味,就算啲软壳蟹插晒入去咖哩入边,拎出黎食嘅时候都仲系好
特别要点评嘅系冬阴功汤🥰🥰🥰
啲料极之丰富!同埋真系好足料,啲汤好浓!好鲜味👍🏻👍🏻👍🏻
另外喺金边粉🤤
最出色嘅系椰青沙冰😌
猪颈肉烧得啱啱好🤤🤤
咖喱软壳蟹包😋
上到枱嘅时候劲巨型🤣完全系有食唔晒嘅感觉,我觉得咖喱可以再辣少少,咁就会更加惹味,就算啲软壳蟹插晒入去咖哩入边,拎出黎食嘅时候都仲系好脆🤤🤤
泰式奶茶
金边粉
冬阴功
咖哩软壳蟹包
等候时间
30 分钟 (堂食)
用餐时段
泰式奶茶