2008-08-01 3 浏览
估唔到今日系佢第1日开将!我地2个人叫左2个SET LUNCH:三文鱼螺丝粉 - d 粉好硬, 应该系正宗o既意大利果种粉, 但系味道几好意国风情 pizza - 净系得肉肠 + cheese - 超好味!!餐汤 (金旬忌个三文鱼螺丝粉 d 粉好硬, 我地就问个manager 点解D粉咁硬, 系未煮熟定本身呢只粉系咁 (因为我地都知正宗意大利的螺丝粉系会硬 d 同 "un" d), 佢即刻话唔好意思, 帮我地煮过! 换左碟新之后, 虽然都系硬硬地 (应该系只粉本身质地就系咁!) , 但系D味都系几好o既! 个manager 又系咁走埋黎问我地换左之后系咪ok, 又话会认住我地, 下次再黎一定会叫人煮淋 d 比我地! 最尾仲话少少意思打个9拆比我地! 咁o既服务态度, 就算唔好食都抵再去la!! 何况佢 d 野仲要系好味tim, 又唔贵! 呢间一定会成为我地lunch 饭堂之一!!
估唔到今日系佢第1日开将!
我地2个人叫左2个SET LUNCH:

餐汤 (金旬忌