2022-12-01 113 浏览
餐厅喺尖沙咀旺区,环境装修好靓😍😍,成个餐厅嘅主色系复古绿色,感觉好高贵,影相一流👍🏻👍🏻每个位置都系影相位,而且嘢食都好有水准🥰,调酒好有特色,好好饮🤩忌廉白酒煮蓝青口($168)劲好味,必叫👍🏻忌廉好香浓,蒜头已经煮到淋晒,再摆埋喺啲脆脆哋嘅面包到食真系好正~蓝青口睇个样都知系靓嘢,肉唔会好细粒,认真食唔停口❤️自家制薯仔波($78)本身以为佢平平无奇,但食落几脆口,系有炸过嘅咸咸哋忍唔住一啖一啖摆入口🤣🤣猫耳朵配猪肉肠 ($188)呢样都系推介必叫👍🏻👍🏻猫耳朵pasta本身唔系度度有,呢度整得好好味,食落有咬口,酱汁有少少辣,所以好惹味🤤🤤松露酱炸薯条($68)薯条配松露酱系冇得输嘅组合,薯条炸得好脆,好快俾我哋清晒🫢呢度不得不试调酒,卖相摆盘,idea都好好👍🏻五饼二鱼 feeding  5  thousand ($150)饼系随上嘅小食,而鱼就系调酒上面嘅木鱼碎侍应会用火枪烧一烧啲木鱼先,几得意,饮落有少少焦味春秋  suffer  moment ($150)听个名都好有战国意境,所以个酒杯系古代酒杯嘅样,非常有趣😆杯酒系用泸州老窖为主调调制而成,但饮落系好易入口,完全冇好刺

忌廉白酒煮蓝青口($168)
劲好味,必叫👍🏻
蓝青口睇个样都知系靓嘢,肉唔会好细粒,认真食唔停口❤️
忌廉白酒煮蓝青口
忌廉白酒煮蓝青口

自家制薯仔波($78)
本身以为佢平平无奇,但食落几脆口,系有炸过嘅
咸咸哋忍唔住一啖一啖摆入口🤣🤣
自家制薯仔波

猫耳朵配猪肉肠 ($188)
呢样都系推介必叫👍🏻👍🏻
猫耳朵配猪肉肠
猫耳朵配猪肉肠

松露酱炸薯条($68)
薯条配松露酱系冇得输嘅组合,薯条炸得好脆,好快俾我哋清晒🫢
松露酱炸薯条
松露酱炸薯条

呢度不得不试调酒,卖相摆盘,idea都好好👍🏻

饼系随上嘅小食,而鱼就系调酒上面嘅木鱼碎
侍应会用火枪烧一烧啲木鱼先,几得意,饮落有少少焦味
五饼二鱼

春秋  suffer  moment ($150)
听个名都好有战国意境,所以个酒杯系古代酒杯嘅样,非常有趣😆
杯酒系用泸州老窖为主调调制而成,但饮落系好易入口,完全冇好刺激或者好苦嘅味,而且有少少芫荽嘅味道,推荐!
春秋