呢间应该系意大利菜式餐厅。主打镬仔薯粒、意大利饭、all day breakfast、pancake、窝夫等。试完窝夫真系回味无穷!两个人唔大食,晚餐叫左一饭一甜品:1.香煎三文鱼意大利饭意大利饭俾我印象系好黏,食完感觉好thick好饱滞,但呢个完全唔会。主要用鲜蕃茄煮汁,味道酸酸地,好开胃,唔似人造蕃茄汁死甜。饭中夹杂住青椒粒、红椒粒、洋葱粒、杂菌菇,几清新。配有d芝士碎系饭面,中和偏酸的味道更好味。主角嘅煎三文鱼亦好食,肉质鲜嫩,有淡淡的鱼香,切开时好似有少量油脂流出。唔会好肥腻。如果可以煎更香口就真系完美。可以用枱面嘅黑胡椒配三文鱼,更层次丰富。2.焦糖青苹果窝夫超级好食,绝对推介。窝夫好松软,最怕出面食整得硬死实实。有少少朱古力酱,但唔使用都已够味。配以青苹果粒亦系亮点。青苹果酸酸地,亦有天然少少甜,非常清香。另有好多焦糖粒,就咁食落口都唔觉得腻,唔知点解夹埋青苹果或窝夫食好match。绿茶雪糕好软滑。餐厅冷气比较大风,换左两次位,餐厅可能要谂谂某d位唔适摆座位。不过侍应服务好好,见我冻也俾我换去不同位置试下边个位好d, 又持续主动俾热水我。调味料:餐牌:餐厅环境:

两个人唔大食,晚餐叫左一饭一甜品

1.香煎三文鱼意大利饭
香煎三文鱼意大利饭

主要用鲜蕃茄煮汁,味道酸酸地,好开胃,唔似人造蕃茄汁死甜。

2.焦糖青苹果窝夫
焦糖青苹果窝夫

超级好食,绝对推介。
绿茶雪糕好软滑。

调味料:

餐牌: