絕對會encore嘅居酒屋~😍❤️💛地點方便👍🏻希慎廣場隔離就係💛露營主題嘅餐廳好特別🤪好適合嚟打卡感受下露營感覺~ 而且好有氛圍感😆環境舒適乾淨!!!💛服務態度非常好!!!!!店員會用心推介食物俾我哋 重點係唔會hard sell👍🏻 而且上每道菜式嘅時候都會有人過嚟細心講解食材/建議點樣食 完全係意料之外~甜品想寫happy birthday 不過最後嗌咗set 所以甜品碟上面冇位寫🥲但店員真係好好!!!!突然送咗個甜品仔俾我哋 然後寫咗happy birthday~ 感動🥹🫶🏻]💛食物質素更加係出乎我所料🥹每道菜都非常精緻✨而味道方面當然非常出色啦~~😋💛性價比極高⬆️ 價錢唔算貴 但無論食物、環境、服務態度都好好🙌🏻 其他單點嘅菜式未試~ 因為嗰日有特別節日嘅set 所以下次先再試其他😋但個set都好好食!!!特別鍾意佢嘅前菜+串燒👍🏻
絕對會encore嘅居酒屋~😍❤️

💛地點方便👍🏻希慎廣場隔離就係

[題外話: book枱嘅時候備註寫到時甜品想寫happy birthday 不過最後嗌咗set 所以甜品碟上面冇位寫🥲但店員真係好好!!!!突然送咗個甜品仔俾我哋 然後寫咗happy birthday~ 感動🥹🫶🏻]