2024-05-07 28 浏览
呢日黎到将军澳同朋友打边粣, 估唔到唔系商场范围都有间咁高质既餐厅! 呢度可以叫任食边炉又或者系小菜, 我地想打边炉既关系, 所以就叫左边炉,我地拣左298$ 餐, 加多$80仲可以升级追加牛小排、虾同蚬, 不过我地就冇追加, 佢本身个餐既肥牛质素都十分之OK! 呢度既鸡煲系任食,我地就叫左小辣, 入面仲有好多支竹同猪皮,两样都索哂鸡煲D 汁, 够哂入味! 跟住就系前菜, 都系任食~ 有5款, 我最中意佢个虾多士, 真系岩岩炸起热辣辣! 因为想食多D 牛肉既关系,我地都冇再加鸡, 食一转鸡煲就叫左个沙嗲汤打边炉! 叫完冇耐个汤底同埋个海鲜拼盘就上菜啦! 今日既海鲜系虾、蚬、龙趸、蚝、螺同埋鲍鱼, 全部都好新鲜好好食! 跟住我地都叫左D 火锅配料慢慢叹, 真系大满足! 仲有饮品系出面雪柜自己拎任饮!