2021-02-11 1044 浏览
成日lunch 行过都好想试下,疫情期间大多数人都系外卖番公司,所以就算3个人都好易揾到中间有块板嘅位。✌🏻 餐厅有classic set 或sandwich set以供不同需要。Classic set 系$98 拣一款main (鸡 or 鸭) ,拣三款沙律,同埋一个汤/一杯冻柠檬茶。沙律超过20种可选择嘅种类,多到心大心细拣咩好😍,哈哈。例如有炒杂菜、薯仔沙律、烤薯仔、不同嘅通粉、不同嘅藜麦! 友人个个都话烤鸡好正,反而我又想试烤鸭,因为好似烤鸭较罕见于烤鸡。烤鸭好大份,味道出色,腌得入味,肉质嫩滑,份量好多🈵。平时去皮嘅我试左少少鸭皮,真系好香‼️😋配菜方面我红菜头、牛油果藜麦同埋杂菜,全部都好出色!如果惊唔够饱可以全部拣晒通粉、薯仔、藜麦之类。个南汤口感creamy ,值得一试。下次再黎我会试烤鸡🤤,同埋唔拣汤,KO完啲野食已经好饱 !😉

2021-02-04