2023-04-12 2829 浏览
從未去過一個咁騎呢古怪趕客嘅地方!!見到有啲食評話呢間餐廳價錢ok味道ok咁有啲時間就諗住去下幫襯首先行入大堂等𨋢, 保安森嚴, 而且大堂嗰架𨋢等咗我幾分鐘, 上到地下ground floor, 話如果你想上去一樓餐廳你要經過安檢! 餵呀我諗住去餐廳食個下午茶啫要安檢咁嚴重?!咁有個保安就問我身上面有冇金屬, 我答咗佢冇點知佢有問多我一次! 聽力有問題?!跟住另一個保安就見到我有樽水, 佢話你要將個樽入面嘅水全部倒曬佢. 都係嗰句!我諗住去一樓餐廳食嘢啫!搞到去機場安檢咁樣?!我話咁我唔食喇你地簡直趕客!!咁又要等返𨋢落去, 臨尾我想影相, 幾個保安湧埋嚟話唔畀我影相!我話邊度講唔可以影相?有個阿叔保安好串咁話前面寫咗喇, 使唔使帶你去睇下呀咁以為間餐廳鑲金咁!請我去送畀我我都唔會去囉!!!The most ridiculous place I've ever been!!
從未去過一個咁騎呢古怪趕客嘅地方!!

我話咁我唔食喇你地簡直趕客!!

以為間餐廳鑲金咁!請我去送畀我我都唔會去囉!!!