多啦B夢
試業唔掂 差過舊時S2很多
多啦B夢
2021-09-15
關注
稔住以前S2時好哋哋 新店食評又ok 就再幫襯下同路人 喺Openrice book左食lunch 但可能係試業期間 唔夠人手卻又貪心坐滿客 完全係零服務:(
一入鋪頭呆左兩三分鐘無人理都算⋯ 個侍應直頭好似免費親戚嚟幫手咁 唔太識帶位 唔查booking 講野極細聲 完全做唔切 然後眼見全場最少1/3枱都有漏單情況 真誇張! 坐我隔離枱個男人等左半粒鐘嘜都無得食 望住佢朋友晨早嚟咗嘅餐 慘到同佢朋友講「不如你照食我打包算」
我好彩啲 同朋友點埋同一個set 所以無漏單😅
我哋點嘅係全lunch menu最貴的大拖羅餐 188 加一再試業八折 即係170 得三細舊拖羅仔 然後就大半碗沙律菜蕃茄🥗+吞拿魚蓉魚目混珠⋯ 人地尖咀/銅鑼灣DORAYA lunch set 差唔多價錢起碼多佢一陪拖羅⋯
最後就講下裝修 由當初嘅S2居酒屋🏮感覺變成零裝修 一幅幅白牆 民主牆得返一小幅 連豬等裝飾無晒 零氣氛
老實講 咁樣唔會好似S2咁有回頭客
臨走見佢同啲客say sorry話唔好意思今日得一個廚房⋯ 啊勇師傅 唔通你聽日會有兩個廚房咩😂😂 咁樣試業 大家食客心照
大拖羅lunch  set
大拖羅lunch  set
查看之前的留言(1)
人哋話「得一個廚房」意思係得一個廚房師傅,唔好曲解人哋意思。。
2021-09-30
回覆
見到個 post 就火火地!真心講,佢地的食物品質一向有保證,就算 lunch set 都全部用飛機貨,絕不欺場! 你話食開 S2 , 你應該知道佢地用料一向用最好,話人地得三片,,有冇認真考慮過飛機貨同雪櫃貨的價錢分別呀!我幫襯左咁多年,知佢地連吞拿魚腩蓉都係用飛機貨魚整架! 另外如果你有心支持同路人,試業更加要明白有時未盡你所謂的“完美”係人之常情!雞蛋里挑骨頭!何苦呢?!
2021-09-30
回覆
前身s2* 當客水魚亂劏 經openrice bk枱明明有折 又取消埋食客booking 此地無銀!又大把打手護航 omakase有羊架 海膽成pat屎仲話品質有保證 笑而不語!
2021-11-11