餐厅: 一遊
资讯:

2024-01-18 723 浏览
诺士佛台惊喜日式居酒屋🏮 旧木系装修 配以昏暗嘅灯光 感觉神秘且高级典雅 🥰🥰喜欢坐吧枱个朋友 可以一边望住师傅整嘢一边食 都系一种享受😎 职员殷勤有礼 服务一流👍👍 ✨一游沙律$78首先食个沙律 沙律菜新鲜爽脆 仲有啲珍珠及白玉 增强口感👍 ✨扬海苔芝士海胆卷$95炸外边好香脆 芝士味浓郁 海胆味都好出色 正😋😋 ✨串烧🍢🍢烧羊鞍 鸡肉明太子串 豚肉车厘茄串 京葱鸡肉串 鱿鱼软骨串🍢羊鞍烧到焦香 里面仲系粉红色 好鲜嫩 好香口 值得一提系鱿鱼软骨 非常鲜美及有口感😉😉 ✨海胆蟹肉牛油果卷$245呢个卷物好出色 海胆绵滑鲜甜 加埋蟹肉牛油果 味道好夹 非常丰富 👍😋 ✨海胆油甘鱼卷$238两款卷物都好食 各有千秋 海胆系我嘅至爱🥰👍👍 ✨鲜带子煎饼$88煎到金黄色 卖相好靓 似韩式煎饼 都几好味😋 ✨柚子豚肉石头汤$98呢个汤都好丰富 有豆腐 娃娃菜 杂菌 豚肉 用石锅上 可以保持温度 汤头非常清甜😋😋 ✨温泉玉子$22温泉蛋卖相已经好吸引 加埋自制酱汁 连汤都饮埋 好好味🥰 芝士厚玉子$68好厚身 中间夹住芝士 介开芝士流晒出 好吸引 加买萝卜蓉一齐食就最正🥰 ✨巨峰乳酸梳打$42

诺士佛台惊喜日式居酒屋🏮

✨巨峰乳酸梳打$42
✨蜜桃梳打$42

✨南瓜布甸🍮$30
好香滑 甜度适中 超好食😋😋😋

一游 (尖沙咀)
尖沙咀诺士佛台1号4楼

#美食打卡 #探店 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #meimei #852food #852foodie
  • 海胆蟹肉牛油果卷
  • 芝士厚玉子