2020-06-05 144 浏览
本来想去五代同糖,太耐冇喺旺角食糖水嘅关系连佢执咗都唔知,朋友就带我嚟咗呢间黄店,睇menu 个个都好吸引,最后拣咗个益力多达人,嚟到个卖相都唔错,面一层太多嘢,冇办法落个益力多住,就食咗个云尼拿雪糕先,伏到呕⋯泥胶味,算!可能系我唔识欣赏,转食菠萝⋯超级酸!算!可能系罐头菠萝冇拣过,雪糕食到一半真系顶唔顺,先谂起有练奶系到,淋上去之后,真系好食好多,全部变哂练奶味,练奶嘅作用原来系咁,食到咁上下终于到主角益力多刨冰,由于冇及时落,啲冰痴哂一齐,咁就照落等佢溶溶地先再食啦,食咗啖真系想讲粗口,益力多并唔系大家市面上个种益力多,满怀期待嘅益力多只系活乳酸菌味,其实算唔算系违反商业说明条例呢!?最后未食哂已经走咗。
益力多达人