餐厅: 譚仔三哥米線
资讯:

2022-11-09 259 浏览
Vivian好耐冇食三哥了🤤🤤成日经过都想试下佢碗新野,今日终于有机会试到🤩叫左2个餐,一碗系蕃茄汤米线(with猪肉and猪润),另一碗系煳椒肉骨汤米线(新出既)可能Vivian太耐冇食,个猪润好食左😳好爽口,正,同埋好欣赏三哥既番茄汤冇乜味精,食完饮埋汤都唔会好口渴Vivian想试呢个煳椒肉骨汤好耐🤤🤤个猪肉好冧好香胡椒味,仲有个老油条,浸埋落个汤等30秒先食,少少淋但仲系脆,正。但系Vivian食左阵先发现白木耳呢?🤣🤣同阿姐讲,佢后补返:Vivian觉得仲有少少肚饿,叫多个茄子食😋如图所见,好多蒜🤤🤤正,三哥唔会令我失望好唔好食?不嬲都好食会唔会再帮衬?一定会啦

Vivian觉得仲有少少肚饿,叫多个茄子食😋

如图所见,好多蒜🤤🤤正,三哥唔会令我失望

好唔好食?
不嬲都好食