餐厅: La Serre
资讯:

2024-04-24 61 浏览
呢间西餐喺观塘海滨,有室内同室外嘅位可以拣,成个环境都几chill🤟🏻 仲有唔少送酒小食、主菜、cocktail同mocktail 可以拣,啱晒收咗工同朋友happy hour饮嘢😎▪️安格斯牛肉芝士竹炭汉堡配牛油果煎蛋 $198▪️配料好丰富有安格斯牛肉、蕃茄、牛油果、芝士、煎蛋等~安格斯牛肉煎得好香,生熟度啱啱好,咬落好juicy🤤 竹炭汉堡食落比普通嘅汉堡更加香🤔▪️烤西班牙黑毛猪肉眼 $198▪️两大块黑毛猪配上苹果蓉感觉清新啲冇咁dry🤣 两个人share食冇咁腻~配菜嘅薯角都好脆几香口。▪️香辣棒棒鸡 $98▪️好香蒜味嘅鸡锤,辣度都啱啱好,食落都好多汁抵赞~呢个小食送酒一流🤭▪️Peach Spritz/ Passion Fruit Squash 各$78/杯▪️两杯mocktail分别系桃同热情果味,饮落都唔会太甜,特别系passion fruit squash饮落好清新~

▪️安格斯牛肉芝士竹炭汉堡配牛油果煎蛋 $198▪️

▪️烤西班牙黑毛猪肉眼 $198▪️