2023-11-30 1168 浏览
我地今次为左餐厅既Afternoon Tea而嚟到House Fifty Eight,而家优惠价只系$388🤩 。餐厅面积非常大,娱乐一应俱全,包括飞镖、beer pong同桌球。我同女友坐喺卡位,卡位非常大,坐十个人都唔成问题,唯一缺点系枱同梳化距离有少少远。餐厅亦有室外座位。顶层系英式松饼,柔软既松饼配上酸酸甜甜既果酱可谓一拍即合。果酱一共有两款,我自己钟意橙酱多啲🥰第二层有三款咸食,包括烟三文鱼忌廉芝士卷、蟹柳熟蛋三文治同粟米南瓜沙律挞。卖相非常精致,尤其系烟三文鱼忌廉芝士卷,烟三文鱼卷成玫瑰花形状,忌廉芝士非常香滑,而三文鱼带有烟醺既味道。至于粟米南瓜沙律挞几脆口,上面既粟米同南瓜蓉配搭出色,味道香甜。最后蟹柳熟蛋三文治味道比较普通。最后一层系甜点,分别有白桃啫喱奶冻、南瓜慕斯饼、南瓜芝士泡芙同芒果抹茶卷。抹茶卷茶味香浓,配上芒果味道好夹。南瓜芝士泡芙可以一啖食晒非常过瘾,另外两款味道都唔错。套餐仲包括两杯饮品,我地叫左橙汁同柠檬茶👍🏻

套餐仲包括两杯饮品,我地叫左橙汁同柠檬茶👍🏻

2023-11-25