睇fb 知道炑八韩烧亲子餐厅出咗一连串 #圣诞主题活动 同 #圣诞儿童餐 ,即刻book位去食😆我真系廿四孝妈妈👩🏻观塘店波波池已经重开,今次坐得近波波池,可以轻松食住睇佢哋✌🏻轻松😌玩乐区除咗有波波池同滑梯🛝,仲有煮饭仔、超市、积木同其他玩具🧸大家记得帮小朋友换埋韩服影相留念📷店员姐姐提我哋🔆12月23-26日16:00-21:00时段会有圣诞老人出巡、表演魔术、大派礼物🎁,有兴趣可以尽快book位而逢星期一至四叫儿童餐会送一套3件姜饼人曲奇,可以即场比小朋友diy做甜品🤪两个仔尽情玩嘅时候,我哋就尽情食🔥🍖烧肉叫咗韩牛前胸肉、香烤猪五花、三味牛小排、梨汁鸡腿肉三味牛小排最正!厚度适中,烧完油脂超香🤤梨汁鸡腿肉就抵食👍🏻烧到脆卜卜之后叫咗个人参鸡汤配饭,冬天饮碗热鸡汤,好舒服,仲好味过韩国食😆鸡肉好嫩滑~两个细路分别有 #圣诞礼物小跑车 同HO!HO!HO #圣诞老人便当 ,卖相劲靓❣️圣诞老人饭团靓到诺诺问点整出嚟😂饮品同样有惊喜暖笠笠棉花糖朱古力内有暖心圣诞老人朱古力KitKat朱古力忌廉沙冰 我偷偷饮咗两啖都觉得好开心😆派对士多啤梨香蕉奶昔 小朋友之选👍🏻装饰好可爱最后食埋个Ki

店员姐姐提我哋🔆

两个仔尽情玩嘅时候,我哋就尽情食🔥
🍖烧肉叫咗
韩牛前胸肉、香烤猪五花、三味牛小排、梨汁鸡腿肉

两个细路分别有 #圣诞礼物小跑车 同

饮品同样有惊喜
暖笠笠棉花糖朱古力内有暖心圣诞老人朱古力
KitKat朱古力忌廉沙冰 我偷偷饮咗两啖都觉得好开心😆
派对士多啤梨香蕉奶昔 小朋友之选👍🏻装饰好可爱

最后食埋个KitKat朱古力趣脆窝夫🧇冬天食朱古力真系特别正,窝夫外脆内软,加埋cream,好满足❣️
  • 三味牛小排
  • 人参鸡汤