话晒系同老细做生日,後备方案系拉大队出金钟食,好彩黄竹坑有呢间Cirqle, 就唔使舟车劳顿。Cirqle在Ovolo hotel 4楼,我估算系4星左右既boutique hotel? 嗯……lunch menu 有set都有a la carte : 头盘:chicken lollipops 有份4只,两位同事点左我地5个人就share。eggplant parmaiana 有蕃茄蓉和芝士,都好好味 主菜:我既主菜系citrus and herbed crusted salmon。味道唔错,如果鱼肉的口感可以再滑溜D就perfect. 甜品:加钱要左个Tiramisu, 但麻麻地,我自己整既都好味过佢……好大原因系无咖啡酒味,手指饼乾争争。可以系黄竹坑搵到个环境唔错既地方食餐好既都开心架。ps.佢系open kitchen , 油烟控制唔好,飘晒出黎好大味

lunch menu 有set都有a la carte :

头盘:

Entree: eggplant parmaiana & chicken lollipops

主菜:
味道唔错,如果鱼肉的口感可以再滑溜D就perfect.
Main : citrus and herbed crusted salmon

甜品:
Dessert : Tiramisu

可以系黄竹坑搵到个环境唔错既地方食餐好既都开心架。