Batard真系超难book ,长期打电话过去都系话冇位🤣🖤黑白配⚪️想试好耐今次终于都到我哋啦🥺🥺餐厅嘅卖点就系成个设计真系打造到好似你置身酒庄里面嘅感觉餐厅既酒库,真系打卡必备📸🖤黑白配⚪️都入咗去参观,真系钟意饮酒嘅朋友仔都强烈建议大家过嚟观摩下,全部都系收藏顶级酒,绝对系大开眼界成个餐厅个空间感好大好空旷嘅感觉,同埋枱同枱之间嘅距离亦都有足够嘅空间,啱晒倾偈饮酒🍻,餐厅格调用黑白色为主题同埋俾人一种好Cozy嘅感觉,食物方面必试佢哋嘅招牌名鸡同埋牛肉他他Set lunch $500 per person Beef Tartare Cannelloni 卖相好精致,他他系包咗喺个卷roll 住,咬落去啖啖都系牛肉嘅味道,配合埋个蒜香味同埋佢个芥末酱汁matching 啱啱好Chawanmushi,Broccoli , Smoke Broth 呢个茶碗蒸好出色!佢有西兰花同埋鱼子喺里面捞埋个鸡蛋食落去,酸酸甜甜味道一流Charcoal Grilled Threadfin , Sauce Vierge 炭烧马鲛,佢个鱼皮烧得劲脆,鱼质感食落去几滑Batard’s Signature Ro

Set lunch $500 per person
Beef Tartare Cannelloni

炭烧马鲛,佢个鱼皮烧得劲脆,鱼质感食落去几滑

Batard’s Signature Roasted Chicken ,warm Pilaf rice 🐔🍚
餐厅嘅招牌菜脆皮烤鸡,个鸡表皮系橙黄色食落去表皮松脆咬落去鲜嫩多汁,而个鸡饭有好香嘅鸡油味食落去香口

Muscovado Tart , Acacia Honey Ice Cream 🍯 🍨
个挞食落去个芝士味够晒浓郁,配埋个蜜糖雪糕,简直系正😋😋

Selection of Farm Cheese 🧀 from Antoine Zaruba