✧咖啡呀唔该✧本身都有听开商台,前几年听 《早!Junior》时就开始留意阿正,知道佢钟意咖啡,有开网店买挂耳包,到知道佢开埋实体店,一定要去支持吓! 一场嚟到,梗系要试下两杯sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ啦!😆铺头以橙色为主,都有唔少打卡位呢~ᴛʜᴇ sᴀʟᴛʏ ᴀɴᴅ ᴡᴇᴛ $𝟻𝟻不得不承认,见到「咸湿」呢个名,系会对杯饮品好有兴趣🤣ᴇsᴘʀᴇssᴏ, ᴛᴏɴɪᴄ加埋咸柑桔,成件事又几正😆夏天热辣辣饮系几爽,有少少似饮紧咸柠七咁嘅感觉,好ғʀᴇsʜ! ᴅɪʀᴛʏ ɢᴏɴᴇ ɴᴜᴛs $𝟻𝟻炼奶、椰奶加埋花生酱,有惊喜😍好特别,比ᴅɪʀᴛʏ一般甜少少,有细细嘅花生粒,椰奶味同花生酱味好夹🤤曾经听/睇过阿正讲,佢嘅想法系想带港式口味去咖啡度,试完佢两杯sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ后,发现原来两样嘢都可以咁ᴍᴀᴛᴄʜ👍🏻而家有埋甜点供应,要再去帮衬下先~❤️
✧咖啡呀唔该✧

ᴛʜᴇ sᴀʟᴛʏ ᴀɴᴅ ᴡᴇᴛ $𝟻𝟻
ᴛʜᴇ sᴀʟᴛʏ ᴀɴᴅ ᴡᴇᴛ $𝟻𝟻

ᴅɪʀᴛʏ ɢᴏɴᴇ ɴᴜᴛs $𝟻𝟻
ᴅɪʀᴛʏ ɢᴏɴᴇ ɴᴜᴛs $𝟻𝟻

而家有埋甜点供应,要再去帮衬下先~❤️