2019-10-02 137 浏览
如果问元朗边间西餐好食?呢间一定系头几位!几年前已经有帮衬过,一排仲以为咁可惜执左?原来铺位大装修~装修后座位宽阔,多左好似圣诞灯咁令整场气氛变得浪漫🌹特别想讲* 侍应既服务质数升级左更多个阵令人最难忘既系Tiramisu!今晚点既菜样样都好出色!每枱先上3款面包,其中系香草小多士 配特制类似既沙津酱,好好食。我地仲将酱料点埋薯条食都好夹。共叫左两个main+粗薯条前菜青苹果沙律分量多,甜酸食落好开胃汤就淡左D..美国烧春鸡&炭烧厚切黑猪鞍先讲春鸡,鸡皮好脆口,肉嫩滑配番烧汁更佳!厚切猪鞍,边切时已经感觉到佢有几juicy! 但因为有用餐时间所以我地食唔切甜品,开头都讲过最难忘既Tiramisu,所以我地决定打包真系比起其他西餐厅既甜品整得更用心更好食架呢!整体,我谂系呢间餐厅是旦简一个main都会令你边食边叫好味~配菜都唔会放过,碟上既酱汁原来系芥末,令整个主菜口感格外不同!价钱同服务质数系成正比。会继续支持同推荐更多朋友

装修后座位宽阔,多左好似圣诞灯咁令整场气氛变得浪漫🌹
特别想讲* 侍应既服务质数升级左更多

个阵令人最难忘既系Tiramisu!

今晚点既菜样样都好出色!

共叫左两个main+粗薯条
前菜青苹果沙律分量多,甜酸食落好开胃
汤就淡左D..

美国烧春鸡&炭烧厚切黑猪鞍

先讲春鸡,鸡皮好脆口,肉嫩滑配番烧汁更佳!

厚切猪鞍,边切时已经感觉到佢有几juicy
!
真系比起其他西餐厅既甜品整得更用心更好食架呢!

会继续支持同推荐更多朋友
接骨木玫瑰花茶