呢两个月黎一直都食唔到汉堡😢令到我个食汉堡既心 不退反热  所以今次点都要去食!!😤之前见过其他食家试完都赞抵赞好食,而且仲有巨型汉堡可以挑战添😮不过,今次黎到已经无左巨型汉堡,连个餐牌都转埋,汉堡选择少左..🙁Lunch时间差唔多1点黎到,但只有两枱客人我估一黎LUNCH SET又唔系特别平,二黎附近食店选择都唔少点左一个K-square牛肉汉堡同一个西冷牛扒配意粉先送上两杯冻柠茶,糖浆自行添加,岩哂中意走甜既我!!😁之后送上餐汤同包十分欣赏呢度D食物好够热👍👍就连个餐包都热到meet开佢会辣到手既程度😱餐汤系南瓜汤,唔系滑果只,仍然食到一丝丝既南瓜丝,另外加左好少既肉粒仔,增加左个汤既甜味同口感。个人十分喜欢个汤❤️❤️餐包系外脆内软既提子包,唔会太甜,佢既味道、气味、温度都留下好印象😍西冷牛扒配意粉西冷扒好有睇头,唔算太薄 而且大块但原来呢碟野系好睇唔好食👎西冷扒无牛味 而且好多筋 边位完全系香口胶 好咬唔好吞...😧👎西冷扒五成熟,入面系粉红色同埋好淋好滑身,但系好明显系加左梳打粉既效果意粉系茄汁意粉,味道偏淡👍全碟最好食系D杂菜,蒜蓉炒过 且热辣辣,连最硬既甘笋都淋身K-squa
呢两个月黎一直都食唔到汉堡😢
令到我个食汉堡既心 不退反热  所以今次点都要去食!!😤

Lunch时间差唔多1点黎到,但只有两枱客人

点左一个K-square牛肉汉堡同一个西冷牛扒配意粉

先送上两杯冻柠茶,糖浆自行添加,岩哂中意走甜既我!!😁

之后送上餐汤同包
十分欣赏呢度D食物好够热👍👍
就连个餐包都热到meet开佢会辣到手既程度😱
南瓜餐汤同提子餐包

西冷牛扒配意粉

西冷扒好有睇头,唔算太薄 而且大块
但原来呢碟野系好睇唔好食
意粉系茄汁意粉,味道偏淡

K-square牛肉汉堡

除左汉堡仲有少量既沙律菜加黑醋、粗薯条
粗薯条真系好赞
,除左因为热辣辣之外,薯条系上枱之前已经加左调味粉调味,而且调味粉均匀,唔驶点茄酱已经好好食!!

K-square牛肉汉堡

汉堡大大个,入面有蕃茄片、生洋葱、生菜、芝士、腌青瓜片、牛肉汉堡扒同芝麻包

K-square牛肉汉堡

芝麻包真系满布芝麻,而且包皮烘得香脆;图中可见呢款面包属于空心果类,所以食起上黎唔会觉得包太多太实。
牛肉汉堡扒差唔多有一吋厚!! 全个汉堡根本就厚到唔可以一啖咬到每一层😆
本身唔中意食生洋葱,但食左之后先发觉唔错,多左爽既口感👍
不过,个汉堡就系因为太多味,结果汉保扒既牛味系食唔到...😥
分开食果阵,先试到其实个扒好有牛味,而且唔干,系松散左少少,味道其实唔错

总结,呢度服务好好!食物够热够新鲜👍汉堡唔太差,只系同我预期有啲出入😐😑 虽然其他无试过,但我估呢度应该主打汉堡 所以汉堡以外既食物唔好试 好伏...
2017-05-06
南瓜餐汤同提子餐包