去开荃湾觅食,行行吓见到呢间餐厅嘅装修好靓,就行咗入去食。二人同行,点咗两个套餐,套餐包括一碗餐汤、一个前菜、一个主食再加一杯饮品。前菜:🥗水果藜麦沙律 - 我自己劲钟意呢个沙律!好新鲜加埋个黑醋汁超正!🥟黑松露意大利云吞-黑松露味浓,食得开心😋😋主食:🐮慢煮纽西兰牛柳伴香煎砵酒鹅肝 ($308) - 个鹅肝煎得超香,同埋都几大块。块扒都好厚,食完真系超饱😂🐔慢煮露丝玛莉法国有机春鸡配香浓烧汁 ($228)-呢个真系超级推介!可能因为系慢煮,只春鸡真系烧得超滑,极推荐🤩🤩🤩🥔两个主菜都有跟紫薯薯蓉,甜甜哋,好好味。我同朋友都食到清晒碟😂虽然套餐已经跟嘢饮,但饮完食完都仲想坐低一阵倾偈,所以就再叫多咗一杯叫Woodland嘅mocktail ($68)呢杯mock tail,一饮已经觉得好蜜桃🍑味,入面真系有一个完整嘅杏桃🤤仲有不得不提嘅系,餐厅嘅店员都好有礼貌,我哋一坐低佢已经拎多张櫈嚟俾我哋摆袋,真系超细心。呢间餐厅无论系装潢、食物、服务都非常好,会再黎😆...#FoodieS #荃湾美食 #荃湾揾食 #香港美食
去开荃湾觅食,行行吓见到呢间餐厅嘅装修好靓,就行咗入去食。

前菜:
🥟黑松露意大利云吞-黑松露味浓,食得开心😋😋
水果藜麦沙律
黑松露意大利云吞

主食:
慢煮纽西兰牛柳伴香煎砵酒鹅肝

慢煮露丝玛莉法国有机春鸡配香浓烧汁

Woodland

呢间餐厅无论系装潢、食物、服务都非常好,会再黎😆
#FoodieS #荃湾美食 #荃湾揾食 #香港美食
餐汤