2017-06-16 1003 浏览
成日经过都比呢度嘅装潢吸引住,都好想试吓呢度既甜品,终于有时间满足下了一坐底未够一秒已经有人走埋黎讲:用餐时间一小时。心谂好似想赶客走甘😅芒果四重奏 $82本来唔系想叫呢一款,但咁岩见到隔离𠮶台两个人都食紧,好似几好味,所以就叫了。食完四种唔同嘅芒果款式,除咗最尾个拿破仑觉得好食之外,其余都觉得好一般,完全觉得值呢个价钱。榛子疏乎厘伴雪糕 $72叫呢个嘅原因纯粹觉得榛子、疏乎厘唔会难食,放心一点。但结果系见到个卖相以为送错,甘深色既?实物同照片不一,除咗觉得甜之外唔觉得好食,口感好似塔晒咁,扣分。本身自己对云呢拿味雪糕觉得好普通平时好少食,但个雪糕意外地得好好味。最后叫咗一杯热咖啡谂住醒下神,哗!真系唔方唔醒神啦!因为真系好难饮!就算加上奶加上糖,好耐未饮过咁难饮嘅咖啡!佢应该都算系人生中可以入三甲最难饮嘅咖啡之一。总结来讲环境尚算唔错,但价钱同味道性价比低,冇乜必要都唔会再试。

一坐底未够一秒已经有人走埋黎讲:用餐时间一小时。
心谂好似想赶客走甘😅

芒果四重奏 $82