2018-06-11 155 浏览
Happy hour 之后,大家都好肚饿,行到落斜路底见到一间新开嘅车仔面  ,地方都几企理,装修都好潮次次饮完嘅一系就食串烧,一系就食翠华,谂起都闷,饮完酒之后食车仔面都系第一次,呢度嘅车仔面选择好多,如果有选择困难症嘅,佢仲有几款车仔面系帮你谂好晒有啲乜𩠌,仲可以俾你拣其他小食添,好过以前净系可以食嚟食去都系果几样野。位置一流,一上黎就望到!饮多左少少,最好嘅梗系叫啲辣野去令个人醒啲,我就叫左麻辣汤猪颈肉肥牛萝卜米线,小食就要左炸鱼皮,再叫左冻韩国柚子蜜。萝卜好清甜,吸埋啲辣汁,个人即刻醒一醒,再加埋色欲瘦嘅至爱猪颈肉同埋肥牛,咁就唔怕啲酒气散左之后就肚饿啦。朋友就拣咗麻辣汤白萝卜猪耳肥牛米粉,注意好爽脆入味,小食就要左避风塘炸软壳蟹,软壳蟹炸得好脆趣,里面仲系热辣辣嘅!配埋杯金牌冻奶茶,好香浓,顺便补充下糖分。

位置一流,一上黎就望到!

配埋杯金牌冻奶茶,好香浓,顺便补充下糖分。