2021-11-24 164 浏览
应该好多人食过朗豪坊最顶嘅texas burger 依家荃湾都有啦😄其实今次系二访了 大西北嘅朋友都几就脚坐得都舒服 好啱同朋友倾计😇今次庆祝朋友生日 request咗窗口位 感觉更开扬啊😆🍳Egg Benedict $98个蛋唔算好半熟 有只好似实心😂切开晒食味道都ok 个包虽然唔系sourdough 不过都系有诚意嘅面包🤣啲ham又几ok🤔👍🏻唔咸 我唔中意食ham都觉得唔错😂🍝Daily pasta: pesto chicken pasta $128一路食就一路谂起以前睇过个post话青酱系最高卡路里嘅意粉🤣🙃(anyway 个酱好浓 捞匀就冇咁漏 overall ok🥞核果奶盖班㦸 $118制作需时要早啲落order~ 卖相唔算好靓🤣不过食落都唔差 因为佢唔系好实心嘅pancake 所以冇咁滞 夹埋啲奶盖都唔会超甜 核果有惊喜😂😂几好食
应该好多人食过朗豪坊最顶嘅texas burger
依家荃湾都有啦😄