2021-07-09 573 浏览
今日去开荃湾买野,又好想食汉堡包,我简直系汉堡包迷🍔🍔 揾到呢间小店,一于入去食先Chocolate milkshake and matcha milkshake两杯奶昔都好浓郁,抹茶味都重,朱古力味就相对甜啲,口感顺滑芝士磨菇burger汉堡包有惊喜,块汉堡好juicy,亦都好重牛味!仲有芝士、蕃茄同生菜,块面包几软熟,面头仲有芝麻,食落更加香口,夹埋其他配料一齐食好好味,一口咬唔晒!伴碟仲有薯条,仲要系粗个只,新鲜热辣,好正好满足All day breakfast deluxe好丰富,有炒蛋、煎蕃茄、烟肉、蘑菇、煎肠仔、烟三文鱼同埋蒜蓉包!正常发挥,蒜蓉包脆卜卜,炒蛋都几滑,肠仔有两款,唔同口味唔错呀整体食物质素唔错,份量都好足,个人比较推荐食burger,会有惊喜d!!! 而且餐厅环境唔错,几适合同朋友倾偈

两杯奶昔都好浓郁,抹茶味都重,朱古力味就相对甜啲,口感顺滑

芝士磨菇burger

All day breakfast deluxe