2020-11-16 1550 浏览
行过现崇山揾嘢食 ,茶餐厅2.0好多人食 , 有分室内同埋室外的。 见到我哋带住小朋友,好贴心安排室内嘅座位同埋bb櫈俾我地。 打开餐牌真系包罗万有茶餐厅嘅,西餐厅嘅仲有泰式食物 ,喇沙, 特色饮品 ,竟然有鸡蛋仔😍 最后决定嗌两个商务套餐 ◆西冷扒配意粉七成熟◆t骨牛扒配意粉七成熟 餐厅拣咗罗宋汤 但系就略嫌辣咗少少😅 t骨牛扒好大分 估唔度呢度嘅牛扒真系有西餐厅嘅质素 ,唔会系薄薄一块𠮶啲港式牛扒,真系外国入嚟嘅靓扒, 份量仲大到成只碟都系😆😆 肉质唔错, t骨有少少根唔会太硬, 欣赏佢个意粉唔系白烚, 有俾蕃茄汁炒过。另外一份西冷见到好靓, 好厚,又烧得好好切 开真系七成熟唔会过老 食落有牛味。 呢个价钱抵! 饮品可以加钱转其他特式饮品,系其他餐厅少有。 食完之后见到有鸡蛋仔,想氹下小朋友开心,就叫咗一份 。虽然唔算平, 但系即整嘅鸡蛋仔真系好食好多😍😍 同埋 加上香蕉忌廉竟然出奇地夹, 原来咁样食系好好食㗎 💕💕小朋友劲开心, 一个地方搞掂晒,好满意。 下次都会再嚟食 ⭐小朋友友善餐厅 有bb櫈, 有餐具 仲有儿童餐可以拣👍

见到我哋带住小朋友,好贴心安排室内嘅座位同埋bb櫈俾我地。

最后决定嗌两个商务套餐

◆西冷扒配意粉七成熟

◆t骨牛扒配意粉七成熟

餐厅拣咗罗宋汤 但系就略嫌辣咗少少😅

另外一份西冷见到好靓, 好厚,又烧得好好

切 开真系七成熟唔会过老 食落有牛味。 呢个价钱抵!

饮品可以加钱转其他特式饮品,系其他餐厅少有。

食完之后见到有鸡蛋仔,想氹下小朋友开心,就叫咗一份 。

⭐小朋友友善餐厅
有bb櫈, 有餐具 仲有儿童餐可以拣👍
用餐时段