系旺角朗豪坊食完饭,行下街散散步 发现一间充满胡桃夹子既饮品店,入面真系有各式各样既摆设 好有心思。咁显眼一于试试 咁就饮杯野 歇歇脚吧。餐牌真系有好多不同种类既饮品,但因为食完饭 拣左2款水果口味既沙冰🍹 (中型杯) 份量不少呢。2杯水果沙冰颜色好靓,好有夏天感觉☀️ 好fresh。ll 饮落好有蜜桃既香甜,女生一定喜欢呢。而面层既芝芝奶盖 一贯好香好浓,单独饮真系好rich 饮落好满足呢。分开饮好好味 而2者配搭出又fresh 又rich既质感。饮得出既真材实料,喜茶另一个好选择呢。ll 另一款红火龙果口味,颜色更抢眼 味道更清爽呢。甜度不高,但饮落更fresh 感觉更健康,饮得出没额外糖 更清甜。夏天饮一流呢。..呢度实在太多选择,下次再经过再试下其他饮品先 仲有可以啜得到既甜品😋。钟意试新野既朋友 就唔好错过啦。

l[芝芝桃桃🍑]l 饮落好有蜜桃既香甜,女生一定喜欢呢。而面层既芝芝奶盖 一贯好香好浓,单独饮真系好rich 饮落好满足呢。分开饮好好味 而2者配搭出又fresh 又rich既质感。饮得出既真材实料,喜茶另一个好选择呢。

l[芝芝火龙❤️]l 另一款红火龙果口味,颜色更抢眼 味道更清爽呢。甜度不高,但饮落更fresh 感觉更健康,饮得出没额外糖 更清甜。夏天饮一流呢。