2013-01-23 67 浏览
估唔到系新一年, 咩咩第一次同朋友聚会~就系去左意粉屋食芝士火锅~本身咩咩都无咩期望(因为系瑞士食过唔好食...), 但估唔到意粉屋个D又整得好好wor~! 喜出望外!!!始终香港人真系识食d! (虽然其实只系大家口味唔同...)今次我地就食左芝士火锅~另外再加pizza同鸡翼~!主角~~~!同外国唔同, 佢依个似乎系好重芝士味既白汁, 好味d! (瑞士系芝士加白酒...)一定唔少得既面包~唔太硬~几好~不过份量少左d, 如果食完想再加要$25一篮, 唔太抵拼盘, 我觉得得薯条可以赞! 同芝士好夹~好好味~意粉都ok~其他就真系麻麻地烧牛肉 - 好好食!!!!!全晚最好既一样!系咩咩既经验黎讲, 佢算系整得好好~!不过又不至于为左佢黎特登食~三文鱼蟹籽pizza~ok啦~正常pizza~无咩特别~烟三交鱼+猪手片 - 烟三文鱼~好食~咩咩平时都好钟意食架~猪手片 - 麻麻地, 无论口感同味道都唔太好...鸡翼 - 好食~不过如果一间餐厅连鸡翼都整得差, 间野都几失败~整体黎讲~咩咩对今次餐饭好满意~d野其实好多都不过不失, 唔算差(除左猪手片真系特别差)~特别喜爱烧牛肉同烟三文鱼!另外

今次我地就食左芝士火锅~另外再加pizza同鸡翼~!
烧牛肉 - 好好食!!!!!全晚最好既一样!
三文鱼蟹籽pizza~ok啦~正常pizza~无咩特别~
猪手片 - 麻麻地, 无论口感同味道都唔太好...

另外因为用左渣打信用卡, 仲有野饮送tim! (每个炉有2杯, 可以选酒, 特饮~)
再加埋会员卡~另外加既item有9折!(因为渣打卡送左野饮, 个火锅无得折!)
食左好多野~每个人都系$110 only! 超like~绝对可以encore!
庆祝纪念
生日