2019-04-20 216 浏览
其實想食呢間舖頭已經有幾個月今次終於有機會去試啦❤️❤️名為尚鋒味麵館—————————————呢間舖頭最出名就係芝士撈丁所以作為芝士控嘅我點可以唔食?😂😂我地嗌左(A2:豬頸肉芝士撈麵$45,A3:雞扒芝士撈麵加雙蛋$55,C3:椒鹽雞軟骨$32,C13:瑞士汁雞翼$28)先講下芝士撈丁😋😋我覺得豬頸肉真心整得幾唔錯,而且食得出豬頸肉係有炸過,食落幾香口,另外雞扒亦煎得唔錯,肉質好鮮嫩,亦都不會有一種好乾嘅感覺,最後當然係芝士汁啦,芝士汁好香濃,因為係用車打芝士、忌廉芝士同牛油製成,而且唔算太漏,食落口會有一種好creamy嘅感覺另外我覺得呢個椒鹽雞軟骨真心幾值得食,勁大碟已經不在話下,而且炸得啱啱好,唔會食落去好乾咁,亦都好容易咀嚼最後就係瑞士汁雞翼,呢個其實都好好食💕💕,不過相對地唔算有太大驚喜,同坊間嘅瑞士汁雞翼都幾乎無太大分別。
其實想食呢間舖頭已經有幾個月
今次終於有機會去試啦❤️❤️