2023-09-08 11 浏览
✨MR.K Pizza N Chicken✨海鲜狂热芝加哥🍕$215黑糖饼底开头有少少惊唔夹 点知食落几match几有特色 芝士夹心饼底好厚芝士 只芝士系平时食韩国嘢包住啲牛肋骨𠮶啲芝士 我几钟意食唔会好滞 但都几饱肚 美中不足系有部分海鲜 例如个鱿鱼系冇腌过直接放上去 搞到食落去冇味嘅.. 呢度有少少失望 但正体嚟讲都系个出色嘅pizza! (≧∇≦)蜜糖芥末酱炸鸡全份(10件) $198上菜嘅时候热辣辣 应该系即叫即炸 餐厅几贴心帮你起埋个鸡骨等你啖啖肉!! 略嫌佢个皮炸得太脆 佢比嘅酱又好少 所以食落个皮都几硬 同我嘅期望有出入 不过胜在佢入面嘅鸡系JUICY嘅(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 下次会试试佢个蒜香蜜糖! 海鲜辣炒年糕 $145海鲜得好少同埋好细粒 我食完差啲唔记得系有海鲜 觉得有少少overpriced 对平时食谭仔5小嘅我嚟讲都几辣吓 唔食得辣嘅建议唔好叫(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)韩式牛仔手工🍕 $165可能因为食到呢到我已经超饱嘅关系 觉得呢个牛仔手工pizza无咩特别 正常发挥但无咩记忆点 牛仔份量都唔多 所以下次会试另一款( ´▽`)▽ Rating ▽好食: 7.5/10环境:
✨MR.K Pizza N Chicken✨

▽ Rating ▽
好食: 7.5/10
环境: 7/10
推荐: 7.5/10
人均消费: $132.5/ person (已加一)

📍 铜锣湾登龙街登辉大厦地下B舖