早排朋友Whatsapp里面讲起热狗🌭️,佢推介咗齐柏林呢款热狗比我试!仲要喺屋企附近,放工就即刻去买!其实之前都已经试过佢薯饼(果阵做promote $5块),但热狗真系第一次!仲一嚟就打孖……讲紧孖肠一去到好害羞咁同收银讲「我想要...任性纽约...果个......连埋combo...套餐」...系有少少老尴嘅!可能店员都睇得出我老尴,所以唔洗我讲哂全名就覆单落埋单。等左10分钟到就拎得,仲check下有冇小礼品!🌭️  任性纽约辣味热狗 试食价 $50  🌭️Combo精选>> +菊9汽汽水= $65 送 限量齐柏林锁匙扣特别钟意个匙扣嘅呢一面佢个盒都设计到岩岩好,就算拎番屋企食都唔会走位走样!热狗即叫即整、拎到番屋企仲热架!材料包括炒洋蒽、烟肉、酸瓜、匈牙利胶、纽纶堡肠酱料有 茄汁、辣黄芥末佢呢个酱有少少辣,唔食得辣可以拣其他酱但如果食得辣(其实我唔系好食得辣)而又顶到,超级推荐唔好转!!!配埋酸瓜+佢个酱,系辣得好过瘾!!!!个包软熟,唔干身,条粗肠好大条仲要打孖上,真系好难一啖咬哂!拿上手就一定会整污糟,不过食热狗系咁架啦成到我连手指上面d酱都要lam埋!!!菊9

仲要喺屋企附近,放工就即刻去买!
讲紧孖肠

等左10分钟到就拎得,仲check下有冇小礼品!

🌭️  任性纽约辣味热狗 试食价 $50  🌭️

特别钟意个匙扣嘅呢一面

佢个盒都设计到岩岩好,就算拎番屋企食都唔会走位走样!
热狗即叫即整、拎到番屋企仲热架!

材料包括炒洋蒽、烟肉、酸瓜、匈牙利胶、纽纶堡肠
酱料有 茄汁、辣黄芥末

佢呢个酱有少少辣,唔食得辣可以拣其他酱
配埋酸瓜+佢个酱,系辣得好过瘾!!!!
个包软熟,唔干身,条粗肠好大条
仲要打孖上,真系好难一啖咬哂!
拿上手就一定会整污糟,不过食热狗系咁架啦
成到我连手指上面d酱都要lam埋!!!

菊9汽,味道唔太甜,淡淡嘅菊花茶版既汽水!味道几新鲜!热狗配汽水果然无敌!

有间齐柏林o系度真系好幸福啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2022-08-12
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
用餐优惠
优惠券